Kæledyrspasning

I dit eget hjem tilbyder jeg pasning af katte, fisk, fugle, marsvin, hamstre og kaniner og andre dyr der ikke bliver påvirket af at være alene i flere timer.

(Er det ikke muligt at jeg kommer til dit hjem, passer jeg mindre kæledyr, der er i bur, i mit hjem.)

Hvorfor i dit hjem? Det er ikke kun 'Ude godt - hjemme bedst'. Et dyr føler sig tryg i vante omgivelser, og et nyt og ukendt hjem, transport og nye lugte og indtryk uden sine ejerer kan føre til et nervøst og stresset dyr. Det giver tryghed for dig og din familie at vide, at alt næsten er som det plejer at være for dit kæledyr, når du skal hjemmefra. 

Hvordan foregår det? Kender vi ikke hinanden kommer jeg på konsultationsbesøg først. Det tager ca. 30 min. hvor jeg vil besvare dine spørgsmål og vi aftaler hvor ofter og hvor længe mine besøg skal være. Jeg bliver informeret om hvad du ønsker fra mig. Og vi taler om pleje og pasning og jeg lærer dit/dine dyr at kende. Vi taler om fodring og rengøring, kæletid og måske ønsker du jeg tømmer din postkasse og vander dine blomster. 

Du får en pris - vi gennemgår en mindre og enkel kontrakt der skal underskrives. Den vil omhandle evt. akut dyrelæge besøg, ekstra kontakt person, ekstra service, evt. tæge- eller anden medicin der skal gives, osv.

Hvordan ved jeg det går godt derhjemme? Du vil få en SMS eller e-mail daglig. Ønskes dette ikke, så husk: Intet nyt er godt nyt. Mit mål er at sørge for at dit dyr har det godt, dernæst at du har det godt hvor du er og ikke skal bekymre dig om det derhjemme. Du kan ringe til mig 24 timer om døgnet hvis der er behov for det.

 

Hunde.

I øjeblikket passer jeg ikke hunde.