Hvem er jeg?

                                             DSC2968 - Kopi

Jeg hedder Gitte Brandenburg, er 52 år og bor i Helsingør hvor jeg er født og opvokset.

Jeg boede og arbejdede på Bermuda mellem 1991 og 2007.

Mit ønske har altid været at arbejde med dyr, kun af den grund at der da ikke kan være noget bedre arbejde end at passe og pleje dyr. Jeg elsker dyr, og nyder det fantaske sammenhold og den kærlighed der kan være mellem et dyr og et menneske. Og da jeg så behovet for pasning af kæledyr i eget hjem i Helsingør og omegn besluttede jeg mig for at starte firmaet.

Over en periode på 17 år har jeg, når der har været behov for det, passet både hjem og kæledyr i op til en måned af gangen. Det hedder på engelsk en 'housesitter', og det vil sige at jeg flytter ind i hjemmet og tager mig af hus og dyr. Jeg har derfor stor erfaring med almindelige husdyr, udover dem jeg selv har haft.

Ud over almindelige husdyr har jeg også arbejdet som dyrepasser i Bermudas Zoologiske have hvor jeg var ansvarlig for rengøring af bure samt indhegninger, ernæring, samt fodring. Det var alt fra fugle, aber, krybdyr, oddere, galopagos skildpadder til dovendyr. Selv om disse dyr ikke er under kategorien kæledyr, var første opgave altid at sørge for dyrene velfær, yde professional pasning og fodring, at der altid var rent, samt dyrene selv blev plejet og undersøgt af en dyrlæge hvis der var mistanke om sygdom.

Jeg er nu kredsassistent for Dyrenes Beskyttelse og er glad for at kunne hjælpe dyr i nød!

Fotografering: Jeg har arbejder for bogen 'Experience Bermuda' og ugebladet 'Bermuda weekly' hvor jeg har været fotograf i 6 år. Desuden har jeg taget billederne til bogen 'The Wooden Houses of Bermuda',  og forside billeder på bla. bogen 'The Fishcake King'.

Jeg kan kontaktes på tlf. 30 70 87 07 eller på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Adresse:

Kæledyrspasning
Ndr. Strandvej 60C
3000 Helsingør
CVR 34909075.

 (Foto af Csilla Nilsson, http://www.csillanilsson.com/)