Referencer

Hvad mine kunder siger:

 

Juni 2013:

Gitte Brandenburg har passet min kat Nuk adskellige gange herhjemme hos mig og det er en stor fordel for mig at kunne tage hjemmefra i flere dage med visheden om, at alt er i trygge hænder. Det er også en stor glæde for Nuk at få besøg og blive passet af sådan en dyreven som Gitte er og jeg kommer altid hjem til en glad kat. Tusind tak for det og jeg ringer så snart jeg skal ud at rejse igen. Susanne Alsing, Helsingør.

 

Maj 2013:

 Gitte Brandenburg har passet mine dyr og hus mange gange mens hun boede på Bermuda.

Hun er ærlig, pålidelig og elsker dyr. Mit hus var altid i bedre stand, end da jeg forlod det.

Jeg giver Gitte min bedste anbefaling, jeg ønsker dog hun stadig var på Bermuda for at hjælpe mig med hus og dyr!

Med venlig hilsen,

Bente Ahern.

  

July 2009

We have known Gitte for the past 20 years and she has a wonderful way with all animals. We have two big German Shepherds which adored her. She even road out a hurricane with the dogs, keeping them calm and safe while our house was being torn apart by the winds. All that mattered to us was that she and the dogs were safe and she did a wonderful job and we miss her terribly.

Mrs. I Davison, Devonshire, Bermuda

 

Maj 2013

Gitte was the best house and dog sitter we have very had. Our Jack Russell – Mr. Monty loved when she came to visit. We had the piece of mind knowing she was looking after our baby and home while we were off on vacation.

Mr & Mrs. D Soares, Pembroke, Bermuda

 

August 2014

Tak for at du har passet vores katte så fint og ovenikøbet støvsuget. Vi takker rigtig mange gange for hjælpen.

Line og Jan Frydendal, Humlebæk.

 

September 2014.

Du har tidligere passet vores to katte, hvilket var en stor succes - det er rigtig dejligt for især vores meget nervøse Snubbi at kunne blive hjemme, når vi er ude at rejse.

Karina Schiondan Pedersen

Plejelt, Græsted.

 

December 2014.

Tusinde tak for pasning af misserne, det var dejligt, du kunne - og de har været dejlig afslappet og rolige, hver gang vi kom hjem, skønt at mærke, at de har haft det godt.

Laila Søndergaard Martens, Kokkedal.

 

Juli 2016: 

Tak for pasning af Jojo, som jo har haft det godt og selvfølgelig nu nyder ude-tiden - og for at redde tomat planterne :-) 

Trine Sørensen, Helsingør.

 

Oktober 2016: 

Tak for pasning af Signe og Siffe. Vi kom hjem til 2 glade og velfriserede misser og vi har været helt trygge ved din pasning. Dejligt med daglige sms´er. Vi vender helt sikkert tilbage næste gang vi skal ud og rejse.
 
Susan Antonsen og Peter Schachtschabel, Helsingør.
 

Oktober 2016 

Jeg har fået passet tre katte med meget forskellige behov, og det er gået helt perfekt. Udover at alle aftaler omkring pasningen er overholdt, har Gitte behandlet hver kat med respekt for hver deres personlighed. 
Jeg kan varmt anbefale Gittes kæledyrspasning, og vil selv bruge den igen.

Camilla Nielsen, Helsingør

 

Maj 2017

Gitte er min life saver. Uden hende ved jeg at jeg aldrig kan rejse væk. Vores gamle kat behandlede hun med sådan stor respekt og det fungerede bare utroligt godt. Beauty, hvores gamle kat er desværre død nu, men nu har vi en lille misser som heder Pysen og vi har nu være væk i tre dager og det har fungeret glimrende. Gitte er bare den bedste. Pysen har haft det super godt. Hun ser ud at ha haft det fint og var or første gang heller ikke sur på os da vi kom hjem. 

Lena Kudahl, Snekkersten

 

 

Juli 2017

 

Gitte har passet vores to gamle katte, vores planter og vores drivhus, mens vi var på ferie.

Det var en fornøjelse at vende hjem til to trygge katte og levende planter. 

Tak for super service.

Bente Baadegaard, Virum.